Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Σκληρή ανακοίνωση για το ασφαλιστικό από τον σύνδεσμο έφεδρων καταδρομέων
02-07-2010
ImageΣκληρή ανακοίνωση για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο και όσα προβλέπει για την εξαγορά της στρατιωτικής θητείας εξέδωσε ο σύνδεσμος εφέδρων καταδρομέων:
"Σε λίγες μέρες συζητείται στη Βουλή το Συνταξιοδοτικό των Ελλήνων.
  
Η Κυβέρνηση και ο Υπουργός Εργασίας αποφάσισε ότι όλοι οι Έλληνες
Έφεδροι που υπηρέτησαν τη Στρατιωτική τους θητεία. Άμισθοι και Aνασφάλιστοι πρέπει να τιμωρηθούν και να εξαγοράσουν τη στρατιωτική τους θητεία, διότι υπηρέτησαν στα σύνορα, στη Κύπρο και στα νησιά

μας, επειδή δεν είχαν πολιτικό βύσμα να υπηρετήσουν άοπλη θητεία στα Μουσεία της Λούφας και της Ντροπής, ενώ απαλλάσσονται όμως της εξαγοράς οι εργαζόμενοι ασφαλισμένοι στα Ταμεία του Δημοσίου, Τραπεζών, ΔΕΚΟ κλπ.

Οι Υπουργοί Εργασίας και Άμυνας εγκρίνουν την εισφοροδιαφυγή των Υπουργείων τους αφού ενώ δεν κατέβαλαν τις εισφορές τους για την υποχρεωτική Στρατιωτική θητεία μας , μας ζητούν να καταβάλλουμε σήμερα οι ίδιοι τις εισφορές που έπρεπε το Υπουργείο να καταβάλλει και μάλιστα με σημερινές τιμές που ελάχιστοι μπορούν να τις πληρώσουν. Η Κυβέρνηση παραγνωρίζει ότι στα 2 χρόνια για παράδειγμα υποχρεωτικής θητείας μας, είχαμε απώλεια εισοδήματος 26 μήνες με τα δώρα και τα επιδόματα αδείας χ 700 ευρώ = 18.200 ευρώ συν 50 ευρώ μηνιαίως για ατομικά έξοδα θητείας χ 24 μήνες = 12.000, ήτοι 18.200+12000 = 30200 ευρώ.

Μας τιμωρούν λοιπόν με ένα επιπλέον φόρο 6000 – 24000 ευρώ για την εξαγορά της θητείας μας, γνωρίζοντας ότι σήμερα 320.000 νέοι υπεκφεύγουν να καταταγούν στις Ένοπλες Δυνάμεις μας, και ότι η «μαύρη τρύπα» στην στελέχωση των Πολεμικών σχηματισμών μας καθημερινά μεγαλώνει επιτείνοντας το έλλειμμα αμυντικής μας ισχύος και αδυνατίζοντας την εξωτερική μας πολιτική , πράγμα που αυξάνει την προκλητικότητα των γειτόνων μας στις διεκδικήσεις τους εις βάρος μας, , γεγονός που αργά ή πολύ γρήγορα θα μας οδηγήσει σε πόλεμο!

Αντίθετα συνεχίζουν να προσλαμβάνουν ΕΠΟΠ, έχοντας προσλάβει ήδη 20000 ΕΠΟΠ ενώ γνωρίζουν ότι χρειάζονται μόνο 5000 για την κάλυψη των ειδικοτήτων, επιβαρύνοντας με 700.000.000 ευρώ ετήσια τον υπερχρεωμένο προϋπολογισμό του Κράτους, για ψηφοθηρικούς και μόνο λόγους, για ιδιοτελείς σκοπούς και κομματικά οφέλη. Απίστευτο και όμως Αληθινό!

ΖΗΤΟΥΜΕ - ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ

Την ανάκληση της απαράδεκτης ρύθμισης εξαγοράς της στρατιωτικής θητείας με τους συγκεκριμένους όρους που επικροτούν την άρνηση πληρωμής των υποχρεώσεων της πολιτείας προς τους πολίτες - οπλίτες της και τα ασφαλιστικά ταμεία τους. Πόσω μάλλον όταν υπάρχουν εξόφθαλμες αντισυνταγματικές διακρίσεις των πολιτών (Δημ. Υπάλληλοι - ΔΕΚΟ - Τραπεζικοί εξαιρούνται των νομοθετικών ρυθμίσεων για πριν το 1983 και δεν πληρώνουν!!!) .Στους έφεδρους Καταδρομείς Αλεξιπτωτιστές Βατραχανθρώπους δεν αναγνωρίζουν τα εξάμηνα επικινδυνότητας , ενώ τα αναγνωρίζουν στους Δημόσιους, Τραπεζικούς και Υπαλλήλους των ΔΕΚΟ. Άλλη πατρίδα υπηρετήσαμε όσοι δεν ανήκουμε στις παραπάνω κατηγορίες; Την Υπουργική Απόφαση της απαράδεκτης διάκρισης των πολιτών της διαπλοκής θα την προσβάλλουμε δικαστικά στην Ελληνική Δικαιοσύνη. 

ΖΗΤΟΥΜΕ - ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ
 

Από τον κ. Πρωθυπουργό, τους Υπουργούς , Αρχηγούς Πολιτικών Κομμάτων και όλους τους Βουλευτές μας, με Εθνική Ευαισθησία σεβόμενοι το Σύνταγμα των Ελλήνων περί ισότητας των δικαιωμάτων των πολιτών να άρουν την απαράδεκτη, αντισυνταγματική, άδικη και προκλητική αυτή διάκριση σε βάρος των πολλών εφέδρων πολιτών - οπλιτών υπέρ των ολίγων."

Πηγή:Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


 Τι κάνουν οι άλλες Λέσχες Καταδρομών; Γιατί δεν ενεργοποιούνται;


                             Ο Ανιχνευτής


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιό σας, στα πλαίσια της ευγένειας και της ευπρέπειας.