Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Ανταρτοπόλεμος: Αναζητώντας το ΡΚΚ

Πρακτορείο ειδήσεων Netgazete


Οι δυνάμεις ασφαλείας στο Σιρνάκ άρχισαν επιχείρηση στο όρος Γκαμπάρ, με αεροπορική υποστήριξη.Καθώς συνεχίζονται να αυξάνουν οι επιχειρήσεις στο Σιρνάκ και στη περιοχή των συνόρων, άρχισε άλλη επιχείρηση στα δυτικά του όρους Γκαμπάρ. Ελικόπτερα τύπου Κόμπρα και Σικόρσκυ σηκώθηκαν χτες το βράδυ και σήμερα με το πρώτο φως από την 23η μεραρχία συνόρων στο Σιρνάκ και κατευθύνθηκαν προς το όρος Γκαμπάρ. 

Μετά τον εντοπισμό μιας ομάδας ΠΚΚδων στις περιοχές Κέτσι και Ιλισού, δυτικά του όρους Γκαμπάρ, άρχισε χερσαία και εναέρια επιχείρηση. Στην επιχείρηση που άρχισαν από το έδαφος οι στρατιώτες, ελικόπτερα τύπου Σικόρσκυ, κατέβασαν ομάδες ειδικών δυνάμεων της στρατοχωροφυλακής. Και ενώ στρατιώτες στο βουνό Γκαμπάρ από ξηρά και από αέρα κυνηγούσαν τους ΠΚΚδες, στρατιώτες από τις μονάδες στο Κασρίκ και στο Κούμτσατι με θωρακισμένα οχήματα και οχήματα παρεμβολής συχνοτήτων έκαναν έρευνες για πιθανή τοποθέτηση ναρκών.

Σημείωση Ανιχνευτού. Κουϊζ! 
  • Τι τύπος οχήματος είναι αυτός και ποιάς προέλευσης; (Είμαι περίεργος να δω ποιοί από σας που διαβάζετε την ιστοσελίδα, έχετε "περάσει" από σχολείο αναγνώρισης.)
  • Οι στρατιώτες φέρουν αλεξίσφαιρο γιλέκο;
  • Τι φορητό οπλισμό έχουν;



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιό σας, στα πλαίσια της ευγένειας και της ευπρέπειας.