Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Aνταρτοπόλεμος: "Ανοικτός πόλεμος" του ΡΚΚ.

Bookmark and Share

ΠΟΛΕΜΟΣ

Ραντικάλ 8-8-2010


Επίθεση με νάρκες στο Μάρντιν : 3 μάρτυρες

Ως αποτέλεσμα νάρκης που εξερράγη εξ αποστάσεως από τους ΠΚΚδες που την είχαν τοποθετήσει στην περιοχή Νουσαιμπίν του Μάρντιν, 2 επιλοχίες και ένας στρατιώτης έγιναν μάρτυρες.

Χτες το βράδυ την ώρα που στρατιώτες έκαναν έρευνες, ΠΚΚδες προκάλεσαν εξ αποστάσεως έκρηξη νάρκης που είχαν τοποθετήσει από πριν. Στην έκρηξη έχασαν τη ζωή τους επί τόπου οι επιλοχίες Αχμέτ Εφίλ και Ζεκί Ινάν, ενώ τραυματίστηκε και ένας στρατιώτης η ταυτότητα του οποίου ακόμη δεν ανακοινώθηκε. Ο στρατιώτης μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο στρατιωτικό νοσοκομείο του Ντιαρμπακίρ. Όπου όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν έγινε δυνατόν να σωθεί. 2  οχήματα πυρπολήθηκαν.

Κοντά στην περιοχή όπου έγινε η επίθεση, ΠΚΚδες έκοψαν το δρόμο και σταμάτησαν 2 οχήματα που μετέφεραν έτοιμο μπετόν στο στρατόπεδο. Έβαλαν φωτιά στα οχήματα και έφυγαν.

Οι δυνάμεις ασφαλείας άρχισαν μεγάλη επιχείρηση για την εξουδετέρωση των ΠΚΚδων που σκότωσαν τους τρεις στρατιώτες και έβαλαν φωτιά στα δύο οχήματα.

ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΣΕ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟ ΤΑΤΒΑΝ

Επίθεση με ρουκέτες πραγματοποιήθηκε σε καταλύματα αστυνομικών στην περιοχή Τάτβαν του Μπίτλις. Έγινε γνωστό πως δεν υπήρξαν νεκροί ή τραυματίες από την επίθεση.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιό σας, στα πλαίσια της ευγένειας και της ευπρέπειας.