Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Κάποιος για τα δύσκολα!



Μου άρεσε πολύ το άρθρο που ανέβασε το Ιστολόγιο On Alert.gr. σχετικά με τις Ελληνικές Ειδικές Δυνάμεις. Ο συγγραφέας του άρθρου,  παλιός κομάντος, όπως ο ίδιος αναφέρει, διατυπώνει με εξαιρετικό λεξιλόγιο και τρόπο,  το πνεύμα του προσωπικού που υπηρετεί στις Ειδικές Δυνάμεις, ανεξάρτητα από κλάδο,την φιλοσοφία της εκπαίδευσης και αντανακλά το ηθικό που διακατέχει τις τάξεις όσων υπηρετούν. 




Θα ήθελα εδώ να προσθέσω ότι και το προσωπικό της 31 ΜΕΕΔ της Πολεμικής μας Αεροπορίας, θεωρώ ότι ανήκει στο χώρο των Ειδικών Δυνάμεων, αλλά κατά τη γνώμη μου και αυτοί που υπηρετούν στις ειδικές μονάδες των Σωμάτων Ασφαλείας.




Ναι, πράγματι οι Ειδικές Δυνάμεις υπάρχουν για τα δύσκολα! Αποτελούν την αιχμή του δόρατος των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας μας. Πρέπει να διατηρούνται πάντα σε ετοιμότητα με το καλύτερο υλικό, τα καλύτερα μέσα και με το άριστο προσωπικό! Είναι αυτοί που θα ενεργήσουν πρώτοι, για να ανοίξουν την "πόρτα" στους επόμενους.




Μπράβο κύριε Χαριτόπουλε, αν και παλιό το άρθρο σου, είναι πάντα επίκαιρο! Είσαι κομάντος με τα όλα του! Συγχαρητήρια και στο ιστολόγιο που ανέβασε το άρθρο!


Ανιχνευτής




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιό σας, στα πλαίσια της ευγένειας και της ευπρέπειας.