Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

16οι Πανελλήνιοι Αγώνες Εφέδρων Καταδρομέων

Οι δραστηριότητες των Εφέδρων δεν σταματούν! Αναδημοσιεύω την πρόφατη ανακοίνωσή τους και όσοι πιστοί προσέλθετε!
 
Ανιχνευτής
 
 
Οι 16οι Πανελλήνιοι Αγώνες Εφέδρων Καταδρομέων  θα διεξαχθούν κατά το χρονικό διάστημα  3,4 & 5 Δεκεμβρίου  2010 στην περιοχή της Ρεντίνας Θεσσαλονίκης. Η όλη προετοιμασία και διεξαγωγή  των αγώνων ανατίθεται στη Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων  Ν.  Θεσσαλονίκης. Οι Λέσχες που έχουν έμπειρο προσωπικό, που μπορεί να βοηθήσει στο έργο που ανατίθεται στη ΛΕΚ Ν. Θεσσαλονίκης, να επικοινωνήσουν μαζί της για συνεννόηση.
 

Τα  αντικείμενα στα οποία θα διαγωνιστούν οι έφεδροι είναι τα κάτωθι:
  • Στίβος τοπογραφίας (ημερήσιος & νυχτερινός) συνολικής απόστασης 30 χλμ.
  • Λύση – αρμολόγηση κυνηγετικών όπλων
  • Αναγνώριση οπλικών συστημάτων από εικόνες
  • Τεστ παρατηρητικότητας
  • Διέλευση κωλυμάτων
  • Ρίψη εικονικής χειροβομβίδας
  • Βολή κυνηγετικής καραμπίνας
  • Α’ βοήθειες
  • «Ορεινός»
Οι διαγωνιζόμενοι θα φέρουν τα ακόλουθα είδη:
Σακίδιο τύπου bergain ,  δύο στολές παραλλαγής,  επενδύτη ψύχους (τζάκετ),  τζόκεϋ–μπερέ–σκούφο,  υπνόσακο–υπόθεμα,  υδροδοχείο,  πυξίδα, φακό,  πόντσο ή άλλο αδιάβροχο,  γάντια εργασίας,  σχοινί μήκους 4,5 m και διατομής από 8 έως 10mm και ατομικό φαρμακείο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ:
  • οπλισμός εν γένει
  • τηλεπικοινωνιακά μέσα
  • εθνόσημο στο κάλυμμα κεφαλής και διακριτικά βαθμού, οπλόσημα και επιρράμματα του ενεργού Στρατού στις στολές.(Εξαιρούνται τα διακριτικά που έχουν απονεμηθεί από Σχολές και Κέντρα Εκπαιδεύσεως)
  • η άρνηση εφαρμογής κανόνων ασφαλείας στα διάφορα αντικείμενα
Σε περιπτώσεις καθ’ υποτροπήν παράβασης των κανόνων ασφαλείας θα ακυρώνεται ολόκληρη η ομάδα.
Στα σημεία ελέγχου που θα εκτελούνται βολές ο κριτής δύναται να ακυρώσει ομάδα που δεν εφαρμόζει τα μέτρα ασφαλείας.

Οι Λέσχες που  επιθυμούν να λάβουν μέρος θα πρέπει να το δηλώσουν εγγράφως στη Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Θεσσαλονίκης μέχρι τις  15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ  2010, αποστέλλοντας τη σχετική δήλωση συμμετοχής με τηλεομοιοτυπία στο 2310 823050. Η προθεσμία υποβολής της αιτήσεως συμμετοχής δεν θα παραταθεί.

Στην αίτηση συμμετοχής θα αναγράφονται τα εξής στοιχεία των διαγωνιζομένων: ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, αριθμός στρατιωτικού μητρώου (Α.Σ.Μ.), αρ. αστυνομικής ταυτότητας , ημ. γέννησης και  τηλέφωνο. ΠΡΟΣΟΧΗ: Μαζί με τις δηλώσεις συμμετοχής, να σταλούν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ φωτοαντίγραφα των ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΩΝ των διαγωνιζομένων και όλων των εμπλεκομένων στους αγώνες.
 
Οι διαγωνιζόμενοι οφείλουν να βρίσκονται στο χώρο «Ορεινού» του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Ανορθοδόξου Πολέμου στη Ρεντίνα Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010  το αργότερο μέχρι  τις  23.30.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των 20 ευρώ κατ’ άτομο και περιλαμβάνει τα έξοδα σίτισής τους , την έκδοση έγχρωμων χαρτών, τα καύσιμα των οχημάτων και ταχυπλόων, που θα τους μεταφέρουν κατά τη διάρκεια των αγώνων, λοιπά παρελκόμενα που θα τους δοθούν,  καθώς και το κόστος των πυρομαχικών που θα χρησιμοποιηθούν. Καταβολή κατά την παρουσίαση των ομάδων στη γραμματεία των αγώνων.

Κατά τη λήξη των αγώνων θα απονεμηθούν αναμνηστικά και τιμητικά διπλώματα και θα παρατεθεί «παραδοσιακό»  γεύμα στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ρεντίνας.
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε κάθε απόγευμα από 19.00 μέχρι 23.00 (εκτός Σαβ.–Κυρ.) με τα γραφεία της Λ.Ε.Κ. Ν. Θεσσαλονίκης στο τηλ./fax 2310823050 ή μέσω e-mail στο lek1@otenet.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

ΑΙΤΗΣΗ (Κατεβάστε το αρχείο, εκτυπώστε και συμπληρώστε)




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιό σας, στα πλαίσια της ευγένειας και της ευπρέπειας.