Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Όταν τα αρώματα σκοτώνουν..


Ακόμη ένας πανούργος τρόπος για την προσβολή στόχων. Παλιός όσο και η ιστορία του ανθρώπου στη γη. Η εκμετάλλευση συνηθειών, αδυναμιών και της φιληδονίας, είναι ένας καλός τρόπος ενεργείας για να εξουδετερώσεις τον αντίπαλό σου.

Ανιχνευτής

Η αλ Κάιντα σχεδίαζε δολοφονίες με... αρώματα

poison_al_kaedaΤη δολοφονία Σαουδαράβων κυβερνητικών αξιωματούχων, Σωμάτων Ασφαλείας και εκπροσώπων των ΜΜΕ, με δηλητηριασμένα αρώματα ως δώρο στο προσωπικό γραφείο τους σχεδίαζαν μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης αλ Κάιντα, σύμφωνα με δηλώσεις Σαουδάραβα αξιωματούχου στο Ρόιτερς.

Το δίκτυο "σχεδίαζε να ληστέψει τράπεζες και εταιρίες για να χρηματοδοτήσει τις επιχειρήσεις του", είπε ο ίδιος αξιωματούχος που αρνήθηκε να κατονομαστεί. 

Το Νοέμβριο 2010 η Σαουδική Αραβία ανακοίνωσε ότι συνέλαβε 149 μέλη της αλ Κάιντα τους τελευταίους μήνες που συγκέντρωναν χρήματα και στρατολογούσαν μέλη για να πραγματοποιήσουν επιθέσεις σε κυβερνητικά κτίρια, αξιωματούχους ασφαλείας και ΜΜΕ.

"Χρησιμοποιώντας δηλητηριασμένα αρώματα που σχεδίαζαν να στείλουν ως δώρα είναι ο ένας τρόπος με τον οποίο οι συλληφθέντες θα διέπρατταν δολοφονίες", είπε η ίδια πηγή.

Οι ένοπλοι, οι οποίοι αποκάλυψαν τα σχέδιά τους στις σαουδαραβικές δυνάμεις ασφαλείας, ανήκαν σε 19 πυρήνες της αλ Κάιντα, ανάμεσά τους 124 Σαουδάραβες και 25 ξένοι.

Οι πυρήνες συνδέονταν με ενόπλους στη Σομαλία και την Υεμένη, ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα το υπουργείο Εσωτερικών. 
Πηγή: The Insider


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιό σας, στα πλαίσια της ευγένειας και της ευπρέπειας.