Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Τιμητικά διπλώματα σε άριστους σκοπευτές

Εκδηλώσεις διαγωνιστικού χαρακτήρα, όπως οι σκοπευτικοί αυτοί αγώνες, καταδεικνύουν την πραγματικά σοβαρή προσπάθεια καλλιέργειας της ευγενούς άμιλλας και του ομαδικού πνεύματος στις τάξεις της Εθνικής Φρουράς, δήλωσε χθες ο Υπουργός Άμυνας Κώστας Παπακώστας.

Σε χαιρετισμό του στην τελετή απονομής επάθλων στους πρωτεύσαντες σκοπευτές και στις νικήτριες ομάδες των σκοπευτικών αγώνων της ΕΦ, στο στρατόπεδο «Στέλιου Μαυρομμάτη», στο Σταυροβούνι, ο κ. Παπακώστας συνεχάρη τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγο Πέτρο Τσαλικίδη και το Διοικητή της Διοίκησης Καταδρομών, Συνταγματάρχη Γιάγκο Γιάγκου, για την άριστη διοργάνωση των Σκοπευτικών Αγώνων.

Συνεχάρη, ταυτόχρονα, τους αρχηγούς και προπονητές όλων των ομάδων και ιδιαίτερα των νικητριών σκοπευτικών ομάδων που συνέβαλαν τα μέγιστα στην επίτευξη των υψηλών αποτελεσμάτων, όπως τόνισε.

Πρόσθεσε ότι «ξεχωριστή μνεία και θερμότατα συγχαρητήρια αξίζουν στους Αρχιλοχία (ΠΖ) Δημήτρη Ηλία και Στρατιώτη (ΚΔ) Νικόλα Στυλιανού της 33 Μοίρας Καταδρομών, οι οποίοι ισοψήφησαν με ατομική επίδοση 98% στο διαγωνισμό βολής τυφεκίου με σταθερά σκοπευτικά».

Ανέφερε ότι «ο Διαγωνισμός Βολής, ο οποίος αποτελεί ετήσιο θεσμό, θα έλεγα ότι έχει επάξια συμπεριληφθεί στις πλέον αξιόλογες και επιτυχημένες δραστηριότητες της Εθνικής Φρουράς».
Σημείωσε ότι «εκδηλώσεις διαγωνιστικού χαρακτήρα, όπως οι σκοπευτικοί αυτοί αγώνες, καταδεικνύουν την πραγματικά σοβαρή προσπάθεια καλλιέργειας της ευγενούς άμιλλας και του ομαδικού πνεύματος στις τάξεις της Εθνικής Φρουράς».

Συγχρόνως, πρόσθεσε, «στοχεύουν στην ενίσχυση και αναβάθμιση της συνεργασίας μεταξύ των Διοικήσεων, Σχηματισμών και Τακτικών Συγκροτημάτων».

Επιπρόσθετα, κατέληξε, «δίδεται ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στο δημοφιλές άθλημα της σκοποβολής, στο οποίο συμπατριώτες μας έχουν σημειώσει τα τελευταία χρόνια σημαντικές διακρίσεις σε διεθνές επίπεδο».



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιό σας, στα πλαίσια της ευγένειας και της ευπρέπειας.