Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Οι Πεζοναύτες Ελεύθεροι Σκοπευτές




Σήμερα θα δείτε την εκπαίδευση των ελεύθερων σκοπευτών των Αμερικανών Πεζοναυτών, όπως την καταγράφει ο φακός του Discovery Channel μέσα από τη σειρά "Surviving the Cut".

Οι Πεζοναύτες ελεύθεροι σκοπευτές ανήκουν στους επίλεκτους του Σώματός τους και αυτό επιβεβαιώνεται με την σκληρή εκπαίδευση που κάνουν στο σχολείο τους. Η εκπαίδευση έχει 3 φάσεις. Η πρώτη περιέχει αντικείμενα ατομικής τακτικής, εκτίμησης αποστάσεων και τοπογραφίας, με πολλή εξάσκηση σε αντίστοιχους στίβους αυξανόμενης δυσκολίας, καθώς και εκπαίδευση στον οπλισμό και στη σκόπευση.

Η 2η φάση ασχολείται με τεχνικές ανίχνευσης και εντοπισμού στόχου, κάλυψη και απόκρυψη και εκπαίδευση στην αίτηση πυρών υποστήριξης. Τέλος η 3η φάση έχει πολλά αντικείμενα επικοινωνιών, εκπαίδευση στη λειτουργία και χρήση σταθμών ασυρμάτου διαφόρων τύπων και στην τεχνική της παρατήρησης στο πεδίο της μάχης.

Σε κάθε φάση γίνεται αυστηρή αξιολόγηση και όσοι δεν τα καταφέρνουν "κόβονται". Αλλά παρακολουθείστε το βίντεο που είναι πολύ πιο αναλυτικό σε όσα είπαμε, πιέζοντας τον σύνδεσμο: Scout-Snipers


Ανιχνευτής








Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιό σας, στα πλαίσια της ευγένειας και της ευπρέπειας.