Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Αγώνες σκοποβολής των .."Δαναών"


Βολή πιστολίου, από άνδρα της 31 ΜΕΕΔ

Μια πολύ καλή ιδέα και συνάμα πρωτοβουλία της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων ήταν η οργάνωση αγώνων σκοποβολής προχθές, μεταξύ του προσωπικού των μονάδων που είναι ή θα είναι, κάτω από τον επιχειρησιακό της έλεγχο.


Βολή ελευθέρου σκοπευτού από άνδρα της ΔΥΚ


Ανάπτυξη δεσμών και σύσφιγξη φιλικών σχέσεων, γνωριμία ουσιαστικά μεταξύ τους. Η διακλαδικότητα, δεν είναι κάτι που μπορεί να γίνει μόνο με χαρτιά. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια αλληλοκατανόησης και απόκτηση κοινής γραμμής δράσης σε όλα τα επίπεδα. Χρειάζεται αυτό που λέμε "κοινό πνεύμα " ή "πνεύμα μονάδας" ή όπως είναι γνωστό διεθνώς στη στρατιωτική ορολογία "esprit de corps".

Βολή τυφεκίου από προσωπικό Δυνάμεων Καταδρομών

Δηλαδή αλληλεγγύη, αλληλοσεβασμός και εμπιστοσύνη μεταξύ των μαχητών, τιμή για την συμμετοχή τους σε μια ξεχωριστή "ομάδα" εκλεκτών, υπερηφάνεια για την διάκρισή τους σαν άριστοι μεταξύ επίλεκτων.

Απονομή επάθλων!

Η 2η ΜΑΛ, το ΕΤΑ, η Ζ' ΜΑΚ, η ΔΥΚ και η 31 ΜΕΕΔ συναγωνίστηκαν. Δεν έχει σημασία σαν αρχή, ποιός ήλθε πρώτος και ποιός δεύτερος ή τρίτος!  Αυτό που μετράει τώρα είναι η κοινή εμφάνιση! Ωραία εκδήλωση! Πάντα τέτοια να γίνονται!


Ανιχνευτής

Πηγή




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιό σας, στα πλαίσια της ευγένειας και της ευπρέπειας.