Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Κεφαλοκυνηγοί..

Πηγή
Μια ενδιαφέρουσα ανάλυση και ταυτόχρονα παρουσίαση ενός βιβλίου απόστρατου Αμερικανού ελεύθερου σκοπευτή  των βατραχανθρώπων, του Κρις Κάιλ, του πιο φονικού όπως λένε στο Ιράκ,  μπορείτε να διαβάσετε στην ιστοσελίδα της Εφημερίδας των Συντακτών.

Ο Κάιλ, μακαρίτης πλέον, σκοτωμένος από χέρι συναδέλφου του με ψυχολογικά προβλήματα από τον πόλεμο, αποκαλύπτει κομμάτια από την εκπαίδευση και τις "μαύρες" επιχειρήσεις των ειδικών δυνάμεων στο Ιράκ.

Σήμερα, μετά την χαώδη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από τους φανατικούς ισλαμιστές, δημιουργείται ξανά ο "αντίποδας". Δηλαδή αρχίζει η οργάνωση ¨κεφαλοκυνηγών". Δηλαδή επαναδημιουργείται η ειδική αντιτρομοκρατική μονάδα "μαύρων επιχειρήσεων"! Δηλαδή συγκροτείται ειδική δύναμη επιχιερήσεων με σκοπό την ανεύρεση και "εξουδετέρωση" καπεταναίων και αρχηγών του Ισλαμικού Κράτους!

Προσωπικό της αμερικανικής "Δύναμης Δέλτα", των SAS και των βατραχανθρώπων της DEVGRU, μαζί με επιλεγμένους Ιρακινούς, ίσως από την παλιά καλή αντιτρομοκρατική μονάδα των "Αποστόλων" (Apostles) σχηματίζουν ή μάλλον έχουν επανασχηματίσει την "Μαύρη Δύναμη Επιχειρήσεων" (Task Force Black).

Αποστολή τους, θα είναι η "σίγηση" των εντολέων μέσα στην παράταξη των τζιχαντιστών του ΙΚΙΛ. Πρώτος στόχος προτεραιότητας ο βρετανοτραφής μάλλον Πακιστανός ισλαμιστής "Τζον", ο εκτελεστής του Αμερικανού δημοσιογράφου. Και υπάρχει τρόπος να τον βρουν, όπως έκαναν και παλιά!

Αυτό προϋποθέτει βεβαίως πολύ καλά οργανωμένο δίκτυο πληροφοριών για να ανταπεξέρχεται στο παρόμοιο, αντίπαλο. Εδώ έχουν ρόλο οι SAD/SOG της  CIA, οι οποίοι θα συλλέγουν πληροφορίες με ό,τι καλύτερο μέσον της σύγχρονης τεχνολογίας υπάρχει.

Αναμένεται με ιδιαίτερο διεθνές ενδιαφέρον η συνέχεια.


Ανιχνευτής


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιό σας, στα πλαίσια της ευγένειας και της ευπρέπειας.