Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Όλοι ..κομάντος!

Ο Α/ΓΕΕΘΑ, φορώντας στολή αμερικανικού τύπου, όπως έχει υιοθετηθεί από παλιά στη ΔΥΚ,  μιλάει σε προσωπικό των Ειδικών Δυνάμεων, κατά την επίσκεψή του στο ΚΕΕΔ. Πίσω του φαίνεται το έμβλημα της Ζ' ΜΑΚ. (Πηγή
Ο Ναύαρχος Αποστολάκης, σαν Α/ΓΕΕΘΑ,  δεν αρκέστηκε σε μια απλή εθιμοτυπική επίσκεψη με χειραψίες και εγκωμιαστικά σχόλια, αλλά προτίμησε, όντας κομάντος, να μιλήσει στην ίδια γλώσσα, στη γλώσσα των κομάντος, που δεν είναι μόνο λόγια, αλλά περισσότερο πράξεις!

Ο Α/ΓΕΕΘΑ με  το "ζευγάρι" του τον ΔΔΕΕ, προετοιμάζονται για άλμα στη θάλασσα από Ε/Π  CH-47. (Πηγή
Έτσι η επίσκεψή του στο ΚΕΕΔ,  χθες Δευτέρα 13 Ιουν. 2016, σφραγίστηκε με συντήρηση ικανότητας αλεξιπτωτιστή και βατραχανθρώπου, μαζί με το προσωπικό μονάδων Ειδικών Δυνάμεων, "στραταίους" και "ναυταίους", όπως αναφέρει η συνοπτική ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ.

Ο Α/ΓΕΕΘΑ σε ταχύπλοο σκάφος πριν από εκπαιδευτική κατάδυση, με προσωπικό των ειδικών δυνάμεων του ΚΕΕΔ. (Πηγή)
Πολύ καλή κίνηση που πρέπει να επαναλαμβάνεται συχνά, με ή χωρίς την παρουσία του, με συνδυασμό προσωπικού ειδικών δυνάμεων όλων των κλάδων, αν θέλουμε να προχωρήσουμε και να ξεφύγουμε προς τα εμπρός!

Μια ωραία αναμνηστική φωτογραφία στο βυθό, με αυτόνομες συσκευές αέρα, κατά τη διάρκεια βαθιάς κατάδυσης. (Πηγή)
Δεν πρέπει να υπάρχουν στεγανά ούτε "συντεχνιακά" κλαδικά μυστικά ανάμεσα στο προσωπικό ειδικών δυνάμεων, γιατί όλοι είναι κομάντος! Όλοι για τον ίδιο σκοπό δουλεύουν και πρέπει να γνωρίζονται και να καταλαβαίνονται μεταξύ τους! Ας συντονιστούμε παιδιά, με τις στολές παραλλαγής! 

Άλλωστε γι' αυτό υπάρχει η Διακλαδική Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων!


Ανιχνευτής

Πηγή: ΓΕΕΘΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιό σας, στα πλαίσια της ευγένειας και της ευπρέπειας.